Dyra våre

Vi har stor glede av å ha dyr i barnehagen!

• De to grisene våre heter Nasse og Wilma. De går mye fritt på uteområdet sammen med barna, men bor i en grisebinge (-hus). De er veldig glade i mat og er alltid på jakt etter noe godt å spise.
  • De åtte hønene våre er stadig ute av hønsehuset sitt og går mye rundt på uteområdet vårt sammen med barna. Barna er også daglig med for å se om hønene har lagt egg.
  • Ponnien vår, Mikkel (18 år), bor i en stall i Spikkestad. Vi drar på besøk til Mikkel for å ri, møkke og stelle med han. Han elsker barn og er veldig lydig. Det er også mulig for foreldre og barna i Lilleborgen å bruke Mikkel på fritiden (ettermiddager, helger) etter avtale.
  • Barna bidrar mye i stell og mating av dyrene og viser dem omsorg.
  • Per nå har vi kun dyr i Jutemyrveien, men vi vil få på plass dyr i Trettestykket våren 2018.