Jutemyrveien

Lilleborgen barnehage avd. Jutemyrveien startet opp for 26 år siden. I dag består barnehagen av 21 barn; 13 barn i alderen 3-6 år (Mikkel Rev), og 8 barn i alderen 1-3 år (Nøtteliten).

Vi er en naturbarnehage, og er opptatt av å være mye ute og bruke naturen rundt oss. Barnehagen har mange gode turmuligheter, da vi er sentrumsnær samtidig som vi har kort vei til skog og mark. Barna får være tett på naturen og lærer å ha respekt for andre mennesker og dyrene rundt oss. Uteområdet er stort og variert, og innehar lekeapparater laget av naturmaterialer. I en verden hvor det stadig blir mer stillesittende sysler og passivitet er det viktig at vi sørger for et solid motorisk erfaringsgrunnlag. "Det vi kan gjøre inne, kan vi også gjøre ute".

I Jutemyrveien har vi to griser, Nasse og Wilma, og åtte høner. Barna bidrar med stell og omsorg.